Rólam

2005 júliusában költöztem haza az Egyesült Államokból. Nagyon szeretek tanítani és emberekkel foglalkozni.  A nyelvtudás mellett a kultúra megismertetése is a célom.  Egy dolog egy szót lefordítani, és egy teljesen más dolog annak az értelmét átadni, hogy ugyanazt jelentse egy más kultúrában élőnek is.  Szeretném átadni azokat a tapasztalatokat, melyeket 9 éves egyesült államokbeli tartózkodásom alatt szereztem mind az egyetemi mind az üzleti életben.

Mivel az élet egyre globálisabbá válik, nagyon fontos megtanulni azt, hogy hogyan értsük meg a más kultúrákból való emberek gondolkodását, és hogyan jöjjünk ki velük sikeresen. Ehhez az kell, hogy világosan ki tudjuk fejezni azt, hogy kik is vagyunk valójában.

Jelenleg tolmácsolással, fordítással, valamint általános, üzleti, jogi, katonai és diplomáciai angol oktatásával foglalkozom. Ezenkívül tárgyalás technikát, állásinterjúra való felkészülést, üzleti kommunikációt és levelezést, valamint kultúrális ismereteket is tanítok. Az óráimon a helyes, magabiztos beszédkészség elsajátítására teszem a hangsúlyt.

Somorjai Krisztina