NutriLAB

logo_nutrilab

 

 

 NutriLAB Gyógynövénykincstár

 

Szeretnél valamit tenni egészséged megőrzése érdekében? Tanácstalan vagy, hogy mi is lenne jó Neked? Rengeteg étrend-kiegészítő közül nehéz a választás?

Szeretnénk segítséget nyújtani Neked. Látogass el a www.nutrilab.hu  oldalára és válogass a NutriLAB étrend-kiegészítők közül. Ha elakadsz írj bátran, segítünk kiválasztani, hogy mire is van leginkább szükséged. Választékunk folyamatosan bővül.

 

kapszulatol-folyekonyig

NutriLAB termékek prémium kategóriás étrend-kiegészítők elérhető áron. Francia, német és amerikai termékeket jó nevű gyártóktól válogatta össze a magyarországi NutriLAB. Készítményeink mellé ingyenes tanácsadás jár. Gyógyszerész és dietetikus kollégák várják a kérdéseidet. Célunk, hogy hosszú távon elégedett legyél a NutriLAB termékek fogyasztásával.

NutriLAB Gyógynövénykincstárban a következő gyógynövényeket találod meg folyékony tabletta, vagy kapszula formájában: acerola, alga, ligetszépe, törpepálma, tökmag, fahéj, máriatövis, articsóka, tőzegáfonya, komló, aloe vera, papaya és még sokan mások. Ha nem szereted a halat, de már sok jót hallottál az omegáról akkor egészítsd ki étrendedet omega 3 készítményekkel.

Végezetül, ha nem akarsz vásárolni, de érdekelnek rövid információk gyógynövényekről, egészségről akkor csatlakozz a NutriLAB facebook közösségünkhöz www.facebook.com/PharmaNutriLAB. Szeretettel várunk.

dr. Násor-Virág Anikó a NutriLAB gyógyszerésze

 

 

logo_nutrilab