Forever Fotó

Esküvői fotózás                                          www.foreverfoto.hu

Az esküvői fotózás a megismételhetetlen pillanatok megörökítésén keresztül családi történelmet ír, mert az esküvői fotós munkájának eredménye a családi örökség részévé válik. Az esküvői fotó számunkra többet jelent az esküvőn történő „kattintgatásoknál”, az esküvői fotók elkészültét alapos egyeztetés és tervezés előzi meg. A hivatásos esküvői fotós objektívebben tudja megragadni a legjobb pillanatokat, mint a fotózást elvállaló rokon. Az esküvői ruhája elkészítését Ön rábízná a rokonaira? Az esküvői fotózás során készült remekművek teszik örökre maradandóvá az alkalmat. Az esküvő fotók kidolgozása során művészi igénnyel készítjük a fotókat tartalmazó DVD-t, albumot, fotóskönyvet, diaporámát vagy éppen a festővászonra nagyított képeket, amelyekből a legújabb referenciákat a foreverfoto.hu oldalon tekintheti meg. Célunk, hogy az esküvői fotó elérje a művészi fotó színvonalát, s a mennyiség mellett a minőség garantálja, hogy értékálló befektetésről van szó.

Babafotózás

A babafotó jelentősége abból fakad, hogy utólag csak néhány másodpercnek tűnik az a kor, amely baba- és gyermekfotók, illetve családi fotó minőségében oly sok kedves emlékeket rögzít. A babafotó, gyermekfotó nemcsak a családtagok, hanem a felnőtté cseperedett „kicsi” számára is pótolhatatlan emlék. A családi fotó ugyanúgy, mint az esküvői fotó, családi örökséggé válik, amely a következő generációk számára is pótolhatatlan emlék.

Tárgyfotó, reklámfotó, termékfotó, ételfotó

 A tárgyfotókat, reklámfotókat legtöbbször műteremben, a legelőnyösebb fénybeállításokkal és kompozíciók kialakításával készítjük. A tárgyfotózás speciális területe az ételfotó, amely a „téma” gyors átváltozása miatt az átlagosnál nagyobb kreativitást igényel. A tárgyfotók és reklámfotók esetében felettébb igaz a mondás, hogy egy jó kép többet ér ezer (vagy akár tízezer) szónál. Nemcsak azért, mert a jó tárgyfotó vagy reklámfotó informatív, hanem azért is, mert a jó termékfotó a vevők érdeklődését is felkelti és a hangulati elemek segítségével vonzóbbá teszik az eladni kívánt árut.

 Útikönyvek készítése

 Az úti események és tájképek fotózása legtöbbször az Ön feladata, a képek feljavítása és a fotókönyv minőségi megtervezése pedig a mi szolgáltatásaink részét képezi. Ha meggondoljuk, hogy egy-egy utazás mekkora kiadással jár, akkor igazán luxusnak tűnik, ha az emlékeket feledni, a tájképeket, úti képeket pedig veszni hagyjuk. Fotókönyvek és a fotók, tájképek festővászonra történő nagyításai által a nyaralási és az úti élmények újra és újra megelevenedhetnek magunk és környezetünk számára.